sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Karppaajan parempi riisipuuro

Tämän ohjeen olen jo jokin aika sitten napannut Meidän Perhe lehdestä (nimi juontuu sieltä).
Eli kyseessä on rahka, jossa mukana raejuustoa.
Kaikkia tuo raejuusto rahkan joukossa ei innosta, mutta minä pidän siitä. Mehukeitto sopii loistavasti tämän
"riisipuuron" kanssa, tai miksei myös pakkasesta otetut marjat.



2 dl vispikermaa
250 g rahkaa
1 dl raejuustoa

mehukeittoa

Valuta raejuustoa hetken (itse valutan sitä kahvinsuodatinpussissa ja puristelen käsissä ylimääräisen nesteen pois).
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka ja valutettu raejuusto.
Makeuta sokerilla, jos siltä tuntuu :).
Tarjoa esim. mehukeiton kanssa.

Itselläni on tätä töissä välipalana. Yhdestä annoksesta riittää parille päivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti