tiistai 16. huhtikuuta 2013

Amarula-mutakakku

Tämän ihanan kakun ohje oli jo vanhassa blogissani. Olen napannut sen täältä.
Itselläni oli kotona Amarula-likööriä, joka sopii tähän loistavasti, kuten myös tuo alkuperäisessä ohjeessa oleva Baileys-likööri.
Tässä kakussa on suklaata tuplamäärä (onnistunut vahinko).



3 kananmunaa

3 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

2 tl vaniljasokeria

4 rkl kaakaojauhetta

ripaus suolaa

150 g sulatettua voita

70 g sulatettua tummaa suklaata (tässä kakussa suklaata oli 150g)

3 rkl Baileys kermalikööriä

Sekoita kaikki aineet sekaisin kulhossa, mutta vältä liikaa vatkaamasta. Kaada taikina voideltuunirtopohjavuokaan.
Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja vetäytä. Kakun kuuluu jäädä keskeltä kosteaksi.

Tarjoile kerman tai jäätelön kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti