torstai 6. joulukuuta 2012

Täytetyt paprikat

Suippoparikoista saa loistavia täytettyjä paprikoita. Tosin nämä meidän käyttämät olivat ehkä hitusen liian isoja (eivät kunnolla mahtuneet lautaselle:)). Täytteksihän voi laittaa mitä haluaa, meillä tällä kertaa jauhelihaa.




puolikas suippopaprika per syöjä
riisiä keittetynä
jauhelihaa
tuorejuustoa.

Keitä riisi kypsäksi ja ruskista jauheliha (mausta se haluamallasi mausteilla). Lisää joukoonn tuorejuustoa, näin saadaan makua ja sitä on helpompi käsitellä.
Puolita paprika ja poista simenet. Lusikoi paprikan päälle täytettä ja ripottele lopuksi pinnalle juustoraastetta.
Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia (tarkista paprikoiden kypsyys).
Nauti salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti